Koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte heeft maandag de eerste ronde van zijn contacten afgewerkt. Dinsdag werkt hij aan een procedure over hoe hij het verdere verloop van zijn opdracht wil aanpakken.

Vande Lanotte had vrijdag een ontmoeting met CD&V-voorzitter Wouter Beke en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Tijdens het weekeinde zag hij N-VA-voorzitter Bart De Wever en SP.A-voorzitster Caroline Gennez.

Maandag volgden dan CDH-voorzitster Joëlle Milquet, Groen!-voorzitter Wouter Van Besien en Ecolo-covoorzitter Jean-Michel Javaux. Daarnaast zag hij maandag ook vertegenwoordigers van de Nationale Bank en het Planbureau.

Dinsdag buigt Vande Lanotte zich over een werkprocedure voor het verder verloop van zijn opdracht. Het is de bedoeling dat hij dat voorstel zal overmaken aan de zeven partijen die tot nu toe betrokken waren bij de onderhandelingen.

Koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte heeft maandag de eerste ronde van zijn contacten afgewerkt. Dinsdag werkt hij aan een procedure over hoe hij het verdere verloop van zijn opdracht wil aanpakken.Vande Lanotte had vrijdag een ontmoeting met CD&V-voorzitter Wouter Beke en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Tijdens het weekeinde zag hij N-VA-voorzitter Bart De Wever en SP.A-voorzitster Caroline Gennez. Maandag volgden dan CDH-voorzitster Joëlle Milquet, Groen!-voorzitter Wouter Van Besien en Ecolo-covoorzitter Jean-Michel Javaux. Daarnaast zag hij maandag ook vertegenwoordigers van de Nationale Bank en het Planbureau.Dinsdag buigt Vande Lanotte zich over een werkprocedure voor het verder verloop van zijn opdracht. Het is de bedoeling dat hij dat voorstel zal overmaken aan de zeven partijen die tot nu toe betrokken waren bij de onderhandelingen.