De uitvaart van Eric Antonis, een man die kunstwereld van de laatste vijftig jaar sterk heeft beïnvloedt, gaat door op zaterdag 22 november. De plechtigheid vindt plaats in de kathedraal van Antwerpen om 11 uur.

Sprekers zijn onder meer Barbara Wijckmans - directeur van HETPALEIS, Josse De Pauw - acteur, auteur en regisseur, en Marc Van Peel - namens het stadsbestuur, maar tevens als vriend en steun in moeilijke jaren, toen Antonis in 1993 intendant was van Antwerpen Culturele Hoofdstad van Europa, en vervolgens schepen van Cultuur van de Scheldestad.

De afscheidsplechtigheid is openbaar. De begrafenis heeft plaats in familiekring. Dat hij een plaats zal krijgen op het Erepark van Schoonselhof is niet meer dan logisch.

De uitvaart van Eric Antonis, een man die kunstwereld van de laatste vijftig jaar sterk heeft beïnvloedt, gaat door op zaterdag 22 november. De plechtigheid vindt plaats in de kathedraal van Antwerpen om 11 uur. Sprekers zijn onder meer Barbara Wijckmans - directeur van HETPALEIS, Josse De Pauw - acteur, auteur en regisseur, en Marc Van Peel - namens het stadsbestuur, maar tevens als vriend en steun in moeilijke jaren, toen Antonis in 1993 intendant was van Antwerpen Culturele Hoofdstad van Europa, en vervolgens schepen van Cultuur van de Scheldestad. De afscheidsplechtigheid is openbaar. De begrafenis heeft plaats in familiekring. Dat hij een plaats zal krijgen op het Erepark van Schoonselhof is niet meer dan logisch.