In Vitrival, een deelgemeente van Fosses-la-Ville in de provincie Namen, zijn twee vrouwen doodgeschoten in een huis in de chaussée de Charleroi. Dat heeft de burgemeester van Fosses-la-Ville, Gaëtan de Bildering, ter plaatse bevestigd.

De politie werd woensdagavond rond 22.00 uur opgeroepen. "Toen de politie en de MUG aankwamen, stelden ze vast dat twee mensen overleden waren. De verdachte was nog aanwezig en werd opgepakt", zegt de burgemeester.

De slachtoffers zouden de 38-jarige ex-vrouw van de dader en haar moeder zijn. Ze woonden samen in het huis. Volgens buurtbewoners en familieleden leefde de vrouw al een tijdje gescheiden van haar man, maar bedreigde hij haar nog regelmatig.

De substituut van de procureur des Konings en de onderzoeksrechter wilden geen commentaar kwijt. Het parket van Namen zou later een persconferentie organiseren.

In Vitrival, een deelgemeente van Fosses-la-Ville in de provincie Namen, zijn twee vrouwen doodgeschoten in een huis in de chaussée de Charleroi. Dat heeft de burgemeester van Fosses-la-Ville, Gaëtan de Bildering, ter plaatse bevestigd.De politie werd woensdagavond rond 22.00 uur opgeroepen. "Toen de politie en de MUG aankwamen, stelden ze vast dat twee mensen overleden waren. De verdachte was nog aanwezig en werd opgepakt", zegt de burgemeester. De slachtoffers zouden de 38-jarige ex-vrouw van de dader en haar moeder zijn. Ze woonden samen in het huis. Volgens buurtbewoners en familieleden leefde de vrouw al een tijdje gescheiden van haar man, maar bedreigde hij haar nog regelmatig. De substituut van de procureur des Konings en de onderzoeksrechter wilden geen commentaar kwijt. Het parket van Namen zou later een persconferentie organiseren.