Dat bevestigt schepen van Patrimonium Geoffroy Coomans (MR) aan Belga.

Ondanks het schandaal rond SamuSocial waardoor Yvan Mayeur moest aftreden, geldt er voor hem geen uitzondering en zal de PS-er ook een buste krijgen, liet La Capitale donderdag weten. Over het prijskaartje en wanneer de buste er komt, kan Coomans geen details verstrekken. "Alles moet nog besproken worden", benadrukt de schepen van Patrimonium.

Ook de gemeenteraad moet de aanbesteding, wanneer die er is, nog goedkeuren. De buste van Mayeur zal naast zijn zeventien voorgangers komen te staan, waarvan Freddy Thielemans de meest recente is.

De marmeren buste van Thielemans had een prijskaartje van 67.000 euro.

Dat bevestigt schepen van Patrimonium Geoffroy Coomans (MR) aan Belga.Ondanks het schandaal rond SamuSocial waardoor Yvan Mayeur moest aftreden, geldt er voor hem geen uitzondering en zal de PS-er ook een buste krijgen, liet La Capitale donderdag weten. Over het prijskaartje en wanneer de buste er komt, kan Coomans geen details verstrekken. "Alles moet nog besproken worden", benadrukt de schepen van Patrimonium. Ook de gemeenteraad moet de aanbesteding, wanneer die er is, nog goedkeuren. De buste van Mayeur zal naast zijn zeventien voorgangers komen te staan, waarvan Freddy Thielemans de meest recente is. De marmeren buste van Thielemans had een prijskaartje van 67.000 euro.