Morgenochtend leest u op Knack.be het volledige verslag van het debat tussen Bruno Tobback en John Crombez in Sint-Niklaas door onze verslaggever ter plaatse.

Vanavond vindt in de kantine van SK Sint-Niklaas in Nieuwkerken het eerste grote debat plaats tussen Bruno Tobback en John Crombez, beiden kandidaat voor de voorzitterstoel van SP.A. Het zijn de leden van de partij die de voorzitter zullen verkiezen. Daarom organiseert SP.A Sint-Niklaas het grote kandidatendebat.

Volgens Tobback moet er gepraat worden over de boodschap van de partij, niet over de smoelen. Zijn uitdager, Crombez, gelooft dat de SP.A "linkser, scherper" moet zijn. "Als we daardoor moeilijker in coalities raken, dan is dat maar zo." Tobback: "Ik vind wel dat we als SP.A nog altijd moeten streven naar deelname in regeringen".

Vanavond vindt in de kantine van SK Sint-Niklaas in Nieuwkerken het eerste grote debat plaats tussen Bruno Tobback en John Crombez, beiden kandidaat voor de voorzitterstoel van SP.A. Het zijn de leden van de partij die de voorzitter zullen verkiezen. Daarom organiseert SP.A Sint-Niklaas het grote kandidatendebat. Volgens Tobback moet er gepraat worden over de boodschap van de partij, niet over de smoelen. Zijn uitdager, Crombez, gelooft dat de SP.A "linkser, scherper" moet zijn. "Als we daardoor moeilijker in coalities raken, dan is dat maar zo." Tobback: "Ik vind wel dat we als SP.A nog altijd moeten streven naar deelname in regeringen".