Presentatrice en zangeres Joyce De Troch is door de rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot acht maanden cel met uitstel wegens fiscale fraude.

De fraude werd gepleegd in het kader van het evenementenbureau Enjoy dat De Troch samen met haar moeder leidt. Het onderzoek kwam er naar aanleiding van een verklaring van een klant dat hij voor het organiseren van een huwelijksfeest deels in het zwart had betaald.

Het onderzoek bracht aan het licht dat De Troch niet al haar inkomsten aangaf. Het parket dagvaardde De Troch en haar moeder voor ontduiking van belastingen en fraude. Er volgden huiszoekingen op het privéadres van De Troch en bij de zetel van de bvba in Dendermonde.

Beide vrouwen kregen acht maanden met uitstel. De rechtbank legde de bvba Enjoy ook een boete op van 2.750 euro. Voorts werd een bedrag van 248.000 euro verbeurdverklaard, waarvan 200.000 euro met uitstel.

Presentatrice en zangeres Joyce De Troch is door de rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot acht maanden cel met uitstel wegens fiscale fraude.De fraude werd gepleegd in het kader van het evenementenbureau Enjoy dat De Troch samen met haar moeder leidt. Het onderzoek kwam er naar aanleiding van een verklaring van een klant dat hij voor het organiseren van een huwelijksfeest deels in het zwart had betaald.Het onderzoek bracht aan het licht dat De Troch niet al haar inkomsten aangaf. Het parket dagvaardde De Troch en haar moeder voor ontduiking van belastingen en fraude. Er volgden huiszoekingen op het privéadres van De Troch en bij de zetel van de bvba in Dendermonde. Beide vrouwen kregen acht maanden met uitstel. De rechtbank legde de bvba Enjoy ook een boete op van 2.750 euro. Voorts werd een bedrag van 248.000 euro verbeurdverklaard, waarvan 200.000 euro met uitstel.