Léopold Storme, die eind oktober tot 26 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld wegens de moord op zijn ouders en zus, zal cassatieberoep aantekenen tegen zijn veroordeling. Dat hebben zijn advocaten maandag bekendgemaakt.

Storme werd op 27 oktober door het Brusselse hof van assisen schuldig bevonden aan de feiten. Zijn familieleden werden in juni 2007 met in totaal een honderdtal messteken om het leven gebracht in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollenwijk. Volgens de jury was de jongeman op het ogenblik van de feiten toerekeningsvatbaar en is hij dat nu nog.

De advocaten van Storme beschikten over een wettelijke termijn
van vijftien dagen om in cassatie te gaan tegen het arrest. Maandag raakte bekend dat ze daarvan gebruik zullen maken. Wat hen heeft doen besluiten om cassatieberoep aan te tekenen, is voorlopig niet bekend.

Léopold Storme, die eind oktober tot 26 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld wegens de moord op zijn ouders en zus, zal cassatieberoep aantekenen tegen zijn veroordeling. Dat hebben zijn advocaten maandag bekendgemaakt.Storme werd op 27 oktober door het Brusselse hof van assisen schuldig bevonden aan de feiten. Zijn familieleden werden in juni 2007 met in totaal een honderdtal messteken om het leven gebracht in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollenwijk. Volgens de jury was de jongeman op het ogenblik van de feiten toerekeningsvatbaar en is hij dat nu nog. De advocaten van Storme beschikten over een wettelijke termijn van vijftien dagen om in cassatie te gaan tegen het arrest. Maandag raakte bekend dat ze daarvan gebruik zullen maken. Wat hen heeft doen besluiten om cassatieberoep aan te tekenen, is voorlopig niet bekend.