Le Soir weet niet precies hoeveel het management van de Luikse industriële groep ontving, maar het zou gaan om enkele miljoenen euro's. In 2018, het jaar dat het Waalse decreet voor deugdelijk bestuur van kracht ging, openden enkele kaderleden van Nethys van wie de lonen geplafonneerd moesten worden onderhandelingen.

Ze dreigden te vertrekken en een schadevergoeding te vragen wegens contractbreuk, wat voor Nethys duurder kon uitvallen. Uiteindelijk kregen enkele topmanagers, waaronder Stéphane Moreau, een financiële vergoeding voor de verlaging van hun salaris. Die beslissing werd genomen net voordat het decreet voor deugdelijk bestuur van kracht ging.

Le Soir weet niet precies hoeveel het management van de Luikse industriële groep ontving, maar het zou gaan om enkele miljoenen euro's. In 2018, het jaar dat het Waalse decreet voor deugdelijk bestuur van kracht ging, openden enkele kaderleden van Nethys van wie de lonen geplafonneerd moesten worden onderhandelingen. Ze dreigden te vertrekken en een schadevergoeding te vragen wegens contractbreuk, wat voor Nethys duurder kon uitvallen. Uiteindelijk kregen enkele topmanagers, waaronder Stéphane Moreau, een financiële vergoeding voor de verlaging van hun salaris. Die beslissing werd genomen net voordat het decreet voor deugdelijk bestuur van kracht ging.