Foud Belkacem van Sharia4Belgium:

- Wij zijn trots op de vrouw in niqab die een kopstoot uitdeelde aan een agente

- Ik raad agente aan om plastische chirurgie te nemen want Westerse vrouwen doen zich graag voor als lustobject

- De dienaars van de duivel die onze zuster wilden controleren, willen oorlog tegen de moslims.

- Ze zullen de oorlog in België nooit winnen

- We hebben geen respect voor jullie, ongelovigen

- Onze religie en levenswijze is superieur aan die van jullie

Fouad Belkacem, de woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium, heeft gesteld dat hij trots is op Stéphanie, de jonge vrouw met niqab die in Molenbeek gecontroleerd werd en aan een van de agenten een kopstoot uitdeelde.

De agente liep daarbij een gebroken neus en twee gebroken tanden op.

Het incident leidde twee avonden lang tot onlusten in de Brusselse gemeente.

Tijdens de persconferentie in Zellik ging Belkacem fel te keer. Zo raadde hij de gewonde agente aan om van de gelegenheid gebruik te maken om meteen ook een plastische chirurg te raadplegen. "Want de westerse vrouwen houden ervan om zich voor te doen als lustobject."

De woordvoerder van Sharia4Belgium verklaarde ook dat het verbod op het dragen van een niqab een discriminatie tegen moslims inhoudt. "De dienaars van de duivel die onze zuster gecontroleerd hebben, willen oorlog voeren tegen de moslims. Maar ze zullen die in België nooit winnen."

Tijdens zijn betoog deed Belkacem ook een oproep aan de Belgische overheid. "Als jullie zoals alle ongelovigen in de hel willen belanden, dan is dat jullie probleem. Maar laat ons leven zoals wij dat willen."

"Wij hebben geen gram respect voor jullie, ongelovigen, en ook niet voor jullie manier van leven. Onze religie en onze levenswijze zijn superieur en die van jullie", zo besloot Fouad Belkacem zijn tirade.

Belkacem werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan een jaar effectief, voor het aanzetten tot haat tegen niet-moslims. (Belga/EE)

Fouad Belkacem, de woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium, heeft gesteld dat hij trots is op Stéphanie, de jonge vrouw met niqab die in Molenbeek gecontroleerd werd en aan een van de agenten een kopstoot uitdeelde. De agente liep daarbij een gebroken neus en twee gebroken tanden op. Het incident leidde twee avonden lang tot onlusten in de Brusselse gemeente. Tijdens de persconferentie in Zellik ging Belkacem fel te keer. Zo raadde hij de gewonde agente aan om van de gelegenheid gebruik te maken om meteen ook een plastische chirurg te raadplegen. "Want de westerse vrouwen houden ervan om zich voor te doen als lustobject." De woordvoerder van Sharia4Belgium verklaarde ook dat het verbod op het dragen van een niqab een discriminatie tegen moslims inhoudt. "De dienaars van de duivel die onze zuster gecontroleerd hebben, willen oorlog voeren tegen de moslims. Maar ze zullen die in België nooit winnen." Tijdens zijn betoog deed Belkacem ook een oproep aan de Belgische overheid. "Als jullie zoals alle ongelovigen in de hel willen belanden, dan is dat jullie probleem. Maar laat ons leven zoals wij dat willen." "Wij hebben geen gram respect voor jullie, ongelovigen, en ook niet voor jullie manier van leven. Onze religie en onze levenswijze zijn superieur en die van jullie", zo besloot Fouad Belkacem zijn tirade. Belkacem werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan een jaar effectief, voor het aanzetten tot haat tegen niet-moslims. (Belga/EE)