De kappers, die sinds november gesloten zijn, zouden half februari kunnen heropenen 'als de cijfers op het huidige plateau blijven' en met strikte gezondheidsprotocollen. Dat heeft Waals minister-president Elio Di Rupo vrijdagochtend gezegd op de RTBF-radio.

Net als zijn collega van de Franse gemeenschap zal Elio Di Rupo op het Overlegcomité vrijdag pleiten voor duidelijke perspectieven voor de sectoren die nog door de crisis worden getroffen. 'Het is dringend nodig om vooruitzichten te bieden aan de contactberoepen. Ik pleit voor 15 februari, op voorwaarde van een gunstige gezondheidssituatie', zei ook minister van Economie Pierre-Yves Dermagne op Bel RTL.

De kappers, die sinds november gesloten zijn, zouden half februari kunnen heropenen 'als de cijfers op het huidige plateau blijven' en met strikte gezondheidsprotocollen. Dat heeft Waals minister-president Elio Di Rupo vrijdagochtend gezegd op de RTBF-radio.Net als zijn collega van de Franse gemeenschap zal Elio Di Rupo op het Overlegcomité vrijdag pleiten voor duidelijke perspectieven voor de sectoren die nog door de crisis worden getroffen. 'Het is dringend nodig om vooruitzichten te bieden aan de contactberoepen. Ik pleit voor 15 februari, op voorwaarde van een gunstige gezondheidssituatie', zei ook minister van Economie Pierre-Yves Dermagne op Bel RTL.