Een man met een blauw-gele das, een duidelijke verwijzing naar de 'Zweedse coalitie' komt het beeld in gelopen terwijl mensen eten, tanken of koffie drinken. 'Bonjour! C'est pour le gouvernement MR-N-VA!', klinkt het vrolijk, terwijl de man een hap of een slok uit het eten van de mensen neemt.

Met de reeks filmpjes wil de PS laten zien wat volgens hen de gevolgen zijn van de aangekondigde indexsprong. Volgens de berekeningen van de partij verliest iedereen 400 euro als de maatregel wordt doorgevoerd. 'Dat is fundamenteel onrechtvaardig', stelt de zware commentaarstem op het einde van elk filmpje.

Een man met een blauw-gele das, een duidelijke verwijzing naar de 'Zweedse coalitie' komt het beeld in gelopen terwijl mensen eten, tanken of koffie drinken. 'Bonjour! C'est pour le gouvernement MR-N-VA!', klinkt het vrolijk, terwijl de man een hap of een slok uit het eten van de mensen neemt. Met de reeks filmpjes wil de PS laten zien wat volgens hen de gevolgen zijn van de aangekondigde indexsprong. Volgens de berekeningen van de partij verliest iedereen 400 euro als de maatregel wordt doorgevoerd. 'Dat is fundamenteel onrechtvaardig', stelt de zware commentaarstem op het einde van elk filmpje.