Voor het Brusselse assisenhof is maandag het proces van start gegaan tegen Leopold Storme. Hij staat terecht op beschuldiging van moord op zijn ouders en zuster.

De drie lijken werden in juni 2007 gevonden in de stoffenwinkel die het echtpaar Storme uitbaatte in de Brusselse Marollenwijk. Ze waren met een honderdtal messteken afgemaakt.

Leopold, de nu 22-jarige zoon, werd aangehouden omdat hij over zijn tijdsgebruik had gelogen. Zo verklaarde hij dat hij op het moment van de feiten niet in Brussel was, terwijl telefonie-onderzoek dat tegensprak.

Storme houdt zijn onschuld vol, maar heeft al verschillende
verklaringen afgelegd over wat er zich in de stoffenwinkel zou hebben afgespeeld. Rode draad is dat overvallers of afpersers de moorden zouden gepleegd hebben en hem zouden gespaard hebben.

Er wordt verwacht dat het proces tot de laatste week van oktober zal duren. Maandagvoormiddag werd de jury samengesteld. Acht mannen en vier vrouwen zullen oordelen over Storme.

Voor het Brusselse assisenhof is maandag het proces van start gegaan tegen Leopold Storme. Hij staat terecht op beschuldiging van moord op zijn ouders en zuster.De drie lijken werden in juni 2007 gevonden in de stoffenwinkel die het echtpaar Storme uitbaatte in de Brusselse Marollenwijk. Ze waren met een honderdtal messteken afgemaakt. Leopold, de nu 22-jarige zoon, werd aangehouden omdat hij over zijn tijdsgebruik had gelogen. Zo verklaarde hij dat hij op het moment van de feiten niet in Brussel was, terwijl telefonie-onderzoek dat tegensprak.Storme houdt zijn onschuld vol, maar heeft al verschillende verklaringen afgelegd over wat er zich in de stoffenwinkel zou hebben afgespeeld. Rode draad is dat overvallers of afpersers de moorden zouden gepleegd hebben en hem zouden gespaard hebben. Er wordt verwacht dat het proces tot de laatste week van oktober zal duren. Maandagvoormiddag werd de jury samengesteld. Acht mannen en vier vrouwen zullen oordelen over Storme.