De agenten werden rond 18.30 uur opgeroepen naar een aanpalende straat voor een poging tot brandstichting van een garagepoort. Terwijl ze de feiten vaststelden, hoorden ze een knal. Bleek dat hun wagen in brand stond, net als een andere wagen die vlakbij stond. De brandweer kwam ter plaatse om te blussen maar het voertuig brandde volledig uit.

De politie vermoedt dat een projectiel de brand veroorzaakte. Een onderzoek is aan de gang om daders te identificeren. Daarbij zullen ook de camerabeelden onderzocht worden. "Hoewel er heel wat jongeren ter plaatse waren, was er geen enkel probleem om de rust te bewaren", aldus de politie.

(Belga/RR)

De agenten werden rond 18.30 uur opgeroepen naar een aanpalende straat voor een poging tot brandstichting van een garagepoort. Terwijl ze de feiten vaststelden, hoorden ze een knal. Bleek dat hun wagen in brand stond, net als een andere wagen die vlakbij stond. De brandweer kwam ter plaatse om te blussen maar het voertuig brandde volledig uit. De politie vermoedt dat een projectiel de brand veroorzaakte. Een onderzoek is aan de gang om daders te identificeren. Daarbij zullen ook de camerabeelden onderzocht worden. "Hoewel er heel wat jongeren ter plaatse waren, was er geen enkel probleem om de rust te bewaren", aldus de politie. (Belga/RR)