Pieter Aspe zal aan de gemeenteraadsverkiezingen moeten deelnemen onder zijn echte naam Pierre Aspeslag. Hij ambieert geen politiek ambt in Blankenberge. Hij stelt zich verkiesbaar als steun aan de partij.

'Het is niet mijn ambitie om burgemeester of schepen te worden,' zegt hij in De Standaard. 'Eigenlijk ben ik geen politicus. Daar heb ik de tijd niet voor.'

Pieter Aspe stond in 1976 in Brugge al op de lijst van de Christen-Democraten, een protestpartij tegen de toenmalige CVP. Hij raakte niet verkozen. (EE)

Pieter Aspe zal aan de gemeenteraadsverkiezingen moeten deelnemen onder zijn echte naam Pierre Aspeslag. Hij ambieert geen politiek ambt in Blankenberge. Hij stelt zich verkiesbaar als steun aan de partij. 'Het is niet mijn ambitie om burgemeester of schepen te worden,' zegt hij in De Standaard. 'Eigenlijk ben ik geen politicus. Daar heb ik de tijd niet voor.' Pieter Aspe stond in 1976 in Brugge al op de lijst van de Christen-Democraten, een protestpartij tegen de toenmalige CVP. Hij raakte niet verkozen. (EE)