De meerderheid van de Vlamingen vindt dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) na de verkiezingen in mei volgend jaar op het Schoon Verdiep moet blijven. In een peiling van De Morgen en VTM achten ze Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) meer dan De Wever "in staat om de politieke uitdagingen tot een goed einde te brengen". Dat schrijft De Morgen.

Een peiling leert dat 60 procent van de Vlamingen vindt dat Bart De Wever burgemeester van Antwerpen moet blijven, en dat Kris Peeters beter in staat is 'om de politieke uitdagingen tot een goed einde te brengen.'

Uit dezelfde peiling blijkt dat noch de Vlamingen, noch de Franstaligen menen dat we in 2014 de laatste federale verkiezingen zullen beleven. De overgrote meerderheid (87 procent) rekent erop dat het land nog even zal meegaan. (Belga/SD)

De meerderheid van de Vlamingen vindt dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) na de verkiezingen in mei volgend jaar op het Schoon Verdiep moet blijven. In een peiling van De Morgen en VTM achten ze Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) meer dan De Wever "in staat om de politieke uitdagingen tot een goed einde te brengen". Dat schrijft De Morgen. Een peiling leert dat 60 procent van de Vlamingen vindt dat Bart De Wever burgemeester van Antwerpen moet blijven, en dat Kris Peeters beter in staat is 'om de politieke uitdagingen tot een goed einde te brengen.'Uit dezelfde peiling blijkt dat noch de Vlamingen, noch de Franstaligen menen dat we in 2014 de laatste federale verkiezingen zullen beleven. De overgrote meerderheid (87 procent) rekent erop dat het land nog even zal meegaan. (Belga/SD)