De spanning tussen vicepremiers Alexander De Croo (Open VLD) en Kris Peeters (CD&V) is nog niet afgenomen. Volgens de krant de Morgen sms'te De Croo naar Peeters met de vraag of ze eens konden praten, maar heeft Peeters daar niet op gereageerd.

'Binnen de CD&V' klinkt het volgens de krant dat 'het vertrouwen herstellen bloed zweet en tranen zal kosten'. Michel zou in de loop van de week een verzoeningsgesprek organiseren op een geheime locatie. 'We gaan dit rustig intern oplossen', aldus de woordvoerder van de premier.

BELGA
© BELGA

Het water tussen de vicepremiers is extra diep na het interview van Peeters in le Soir dit weekend, waarin hij De Croo ervan beschuldigt gelekt te hebben uit de taxshiftonderhandelingen om hem en de CD&V te destabiliseren. Hij benadrukt er ook dat het vertrouwen binnen het kernkabinet zoek is. (NSK)

De spanning tussen vicepremiers Alexander De Croo (Open VLD) en Kris Peeters (CD&V) is nog niet afgenomen. Volgens de krant de Morgen sms'te De Croo naar Peeters met de vraag of ze eens konden praten, maar heeft Peeters daar niet op gereageerd. 'Binnen de CD&V' klinkt het volgens de krant dat 'het vertrouwen herstellen bloed zweet en tranen zal kosten'. Michel zou in de loop van de week een verzoeningsgesprek organiseren op een geheime locatie. 'We gaan dit rustig intern oplossen', aldus de woordvoerder van de premier. Het water tussen de vicepremiers is extra diep na het interview van Peeters in le Soir dit weekend, waarin hij De Croo ervan beschuldigt gelekt te hebben uit de taxshiftonderhandelingen om hem en de CD&V te destabiliseren. Hij benadrukt er ook dat het vertrouwen binnen het kernkabinet zoek is. (NSK)