De vergadering wordt de dag ervoor in technische werkgroepen voorbereid, luidt het bij de CD&V-voorzitter.

Beke zou normaal gezien afgelopen donderdag al met Di Rupo en De Wever een nieuwe stand van zaken opmaken, maar om verschillende redenen ging de vergadering niet door.

Volgende woensdag volgt dus een nieuwe poging. Op de agenda staan de hervorming van de financieringwet en de gezondheidszorg.

De koninklijk onderhandelaar zoekt samen met de N-VA-voorzitter ook nog naar een datum om samen met de Vlaamse partijvoorzitters de koppen bij elkaar te steken. Een datum ligt op dit moment nog niet vast. Vorige vrijdag zaten Beke en De Wever al samen met de Franstalige voorzitters van PS, MR, cdH en Ecolo rond de tafel.

Maandag wordt niet gepraat. Het is niet alleen paasmaandag. Die dag wordt ook Bekes grootmoeder, Elisabeth Desmet, in het West-Vlaamse Wielsbeke begraven. Zij overleed op zondag 17 april, daags voor haar 96ste verjaardag. (Belga)

De vergadering wordt de dag ervoor in technische werkgroepen voorbereid, luidt het bij de CD&V-voorzitter. Beke zou normaal gezien afgelopen donderdag al met Di Rupo en De Wever een nieuwe stand van zaken opmaken, maar om verschillende redenen ging de vergadering niet door. Volgende woensdag volgt dus een nieuwe poging. Op de agenda staan de hervorming van de financieringwet en de gezondheidszorg. De koninklijk onderhandelaar zoekt samen met de N-VA-voorzitter ook nog naar een datum om samen met de Vlaamse partijvoorzitters de koppen bij elkaar te steken. Een datum ligt op dit moment nog niet vast. Vorige vrijdag zaten Beke en De Wever al samen met de Franstalige voorzitters van PS, MR, cdH en Ecolo rond de tafel. Maandag wordt niet gepraat. Het is niet alleen paasmaandag. Die dag wordt ook Bekes grootmoeder, Elisabeth Desmet, in het West-Vlaamse Wielsbeke begraven. Zij overleed op zondag 17 april, daags voor haar 96ste verjaardag. (Belga)