Het Brussels parket heeft dinsdag bevestigd dat er maandag in Luxemburg een man is opgepakt die rondreed met één van de gestolen wagens van de advocaat en zijn vrouw die zondagavond in Wemmel werden vermoord.

Welke rol de man precies gespeeld, is nog onduidelijk. Het parket wilde dinsdag bijzonder weinig informatie geven over de zaak. Wel deelde het mee dat de man maandag rond de middag werd opgepakt door de Luxemburgse politie. Die had hem gevonden dankzij het antidiefstalsysteem waarmee de wagen is uitgerust.

De man werd intussen verhoord door de Luxemburgse politie. Onderzoeksrechter Wim De Troy heeft tegen hem een Europees en internationaal aanhoudingsmandaat uitgeschreven, waardoor zijn uitlevering werd gevraagd.

De advocaat, zijn vrouw en hun 21-jarige zoon werden doodgeschoten door twee mannen die zich voordeden als kandidaat-kopers van de auto van hun zoon. Ze sloegen op de vlucht met twee auto's van het gezin.

Het Brussels parket heeft dinsdag bevestigd dat er maandag in Luxemburg een man is opgepakt die rondreed met één van de gestolen wagens van de advocaat en zijn vrouw die zondagavond in Wemmel werden vermoord.Welke rol de man precies gespeeld, is nog onduidelijk. Het parket wilde dinsdag bijzonder weinig informatie geven over de zaak. Wel deelde het mee dat de man maandag rond de middag werd opgepakt door de Luxemburgse politie. Die had hem gevonden dankzij het antidiefstalsysteem waarmee de wagen is uitgerust. De man werd intussen verhoord door de Luxemburgse politie. Onderzoeksrechter Wim De Troy heeft tegen hem een Europees en internationaal aanhoudingsmandaat uitgeschreven, waardoor zijn uitlevering werd gevraagd. De advocaat, zijn vrouw en hun 21-jarige zoon werden doodgeschoten door twee mannen die zich voordeden als kandidaat-kopers van de auto van hun zoon. Ze sloegen op de vlucht met twee auto's van het gezin.