De gesprekken lijken een echte uitputtingsslag te worden. Bedoeling zou zijn om "tot de finish te gaan". De gesprekken worden begeleid door minister van Werk Monicia De Coninck (SP.A) en Yasmine Kherbache (SP.A), de kabinetschef van premier Elio Di Rupo (PS).

Vorige week waren onderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers compleet vastgelopen. Vervolgens riep De Coninck de partijen apart bij zich, waarna ze de onderhandelingen terug op gang kon trekken.

De tijd dringt om tot een akkoord te komen. Op 8 juli verstrijkt de deadline die het Grondwettelijk Hof oplegde om een einde te maken aan discriminaties tussen arbeiders en bedienden. (Belga/AVE)

De gesprekken lijken een echte uitputtingsslag te worden. Bedoeling zou zijn om "tot de finish te gaan". De gesprekken worden begeleid door minister van Werk Monicia De Coninck (SP.A) en Yasmine Kherbache (SP.A), de kabinetschef van premier Elio Di Rupo (PS). Vorige week waren onderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers compleet vastgelopen. Vervolgens riep De Coninck de partijen apart bij zich, waarna ze de onderhandelingen terug op gang kon trekken. De tijd dringt om tot een akkoord te komen. Op 8 juli verstrijkt de deadline die het Grondwettelijk Hof oplegde om een einde te maken aan discriminaties tussen arbeiders en bedienden. (Belga/AVE)