Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Volgens de advocaat van de Lommelse ouders is in het rapport sprake van een tweede gsm die de buschauffeur op het moment van het ongeval bij zich had. "Die piste willen we nog laten onderzoeken", zegt advocaat Dirk Vanden Boer.

De ramp in Sierre gebeurde op 13 maart 2012. Daarbij kwamen 28 mensen, onder wie 22 kinderen uit Lommel en Heverlee, om het leven. De Zwitserse procureur Olivier Elsig heeft de ouders twee weken geleden laten weten dat hij de zaak als afgesloten beschouwt. Enkele Lommelse ouders heeft echter intussen echter een nieuw verzoek ingediend om bijkomend onderzoek.

Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Volgens de advocaat van de Lommelse ouders is in het rapport sprake van een tweede gsm die de buschauffeur op het moment van het ongeval bij zich had. "Die piste willen we nog laten onderzoeken", zegt advocaat Dirk Vanden Boer.De ramp in Sierre gebeurde op 13 maart 2012. Daarbij kwamen 28 mensen, onder wie 22 kinderen uit Lommel en Heverlee, om het leven. De Zwitserse procureur Olivier Elsig heeft de ouders twee weken geleden laten weten dat hij de zaak als afgesloten beschouwt. Enkele Lommelse ouders heeft echter intussen echter een nieuw verzoek ingediend om bijkomend onderzoek.