Cazzetta (34) werd opgepakt in Charleroi. Het parket geeft momenteel geen informatie over de omstandigheden waarin Cazzetta gevat werd. Dit zou evenwel gebeurd zijn zonder dat een schot gelost moest worden.

De gevangene pleegde zaterdagochtend nog een overval op een winkel in Montigny-le-Tilleul. Hij werd er formeel herkend door getuigen. Blijkbaar was Cazzetta vroeger nog klant geweest in de winkel.

Cazzetta was uit de gevangenis van Jamioulx ontsnapt, samen met twee medegedetineerden. Daarbij werd ook een vrouwelijke cipier gegijzeld. Zij werd vrijgelaten in de buurt van Maubeuge, in Frankrijk. Sindsdien was men het spoor van de drie bijster.

Internationaal geseind
Om het drietal terug te vinden worden de grote middelen ingezet en de gedetineerden staan intussen ook internationaal geseind.

De twee andere voortvluchtigen zijn Jonathan Inja, die in april 2009 in Lodelinsart op de wagen vuurde waarin zijn ex-vriendin zat die net een einde had gemaakt aan hun relatie, en Abdellah Mostefa, die in september veroordeeld werd voor de dood van een bakker in Jamioulx. (Belga)

Cazzetta (34) werd opgepakt in Charleroi. Het parket geeft momenteel geen informatie over de omstandigheden waarin Cazzetta gevat werd. Dit zou evenwel gebeurd zijn zonder dat een schot gelost moest worden. De gevangene pleegde zaterdagochtend nog een overval op een winkel in Montigny-le-Tilleul. Hij werd er formeel herkend door getuigen. Blijkbaar was Cazzetta vroeger nog klant geweest in de winkel. Cazzetta was uit de gevangenis van Jamioulx ontsnapt, samen met twee medegedetineerden. Daarbij werd ook een vrouwelijke cipier gegijzeld. Zij werd vrijgelaten in de buurt van Maubeuge, in Frankrijk. Sindsdien was men het spoor van de drie bijster. Internationaal geseind Om het drietal terug te vinden worden de grote middelen ingezet en de gedetineerden staan intussen ook internationaal geseind. De twee andere voortvluchtigen zijn Jonathan Inja, die in april 2009 in Lodelinsart op de wagen vuurde waarin zijn ex-vriendin zat die net een einde had gemaakt aan hun relatie, en Abdellah Mostefa, die in september veroordeeld werd voor de dood van een bakker in Jamioulx. (Belga)