De twee vermoedelijke jihadisten die donderdag zijn doodgeschoten in Verviers zijn afkomstig uit Molenbeek. Burgemeester Françoise Schepmans heeft informatie daarover van de RTBF bevestigd. Ook de twee huiszoekingen zondagochtend vonden plaats in Molenbeek. Daarbij gebeurden geen nieuwe aanhoudingen.

Donderdag werden dertien personen opgepakt bij huiszoekingen in Verviers, Sint-Jans-Molenbeek, Brussel en Sint-Agatha-Berchem. Ook in Anderlecht en Liedekerke vonden toen huiszoekingen plaats. In Verviers openden twee verdachten het vuur op de speciale eenheden van de federale politie. In het vuurgevecht dat daarop volgde vonden de twee schutters de dood. (Belga/NS)

De twee vermoedelijke jihadisten die donderdag zijn doodgeschoten in Verviers zijn afkomstig uit Molenbeek. Burgemeester Françoise Schepmans heeft informatie daarover van de RTBF bevestigd. Ook de twee huiszoekingen zondagochtend vonden plaats in Molenbeek. Daarbij gebeurden geen nieuwe aanhoudingen. Donderdag werden dertien personen opgepakt bij huiszoekingen in Verviers, Sint-Jans-Molenbeek, Brussel en Sint-Agatha-Berchem. Ook in Anderlecht en Liedekerke vonden toen huiszoekingen plaats. In Verviers openden twee verdachten het vuur op de speciale eenheden van de federale politie. In het vuurgevecht dat daarop volgde vonden de twee schutters de dood. (Belga/NS)