De N-VA heeft de kaap van de dertigduizend leden gerond. Wim Rutten, de oom van Open Vld-Kamerlid Gwendolyn Rutten, heeft de dertigduizendste partijkaart op zak.

Rutten komt uit het Limburgse Kinrooi, waar een kersverse N-VA-afdeling werd voorgesteld. Met de oprichting van die afdeling is de N-VA nu actief in alle Limburgse gemeenten, op Herstappe na.

Plannen voor een afdeling in de kleinste gemeente van België - met nog geen honderd inwoners - zijn er niet. "De inwoners van onze kleinste gemeente zijn van harte welkom bij de afdeling in Tongeren", zegt het Limburgse Vlaams parlementslid Lies Jans. (Belga/EE)

De N-VA heeft de kaap van de dertigduizend leden gerond. Wim Rutten, de oom van Open Vld-Kamerlid Gwendolyn Rutten, heeft de dertigduizendste partijkaart op zak. Rutten komt uit het Limburgse Kinrooi, waar een kersverse N-VA-afdeling werd voorgesteld. Met de oprichting van die afdeling is de N-VA nu actief in alle Limburgse gemeenten, op Herstappe na. Plannen voor een afdeling in de kleinste gemeente van België - met nog geen honderd inwoners - zijn er niet. "De inwoners van onze kleinste gemeente zijn van harte welkom bij de afdeling in Tongeren", zegt het Limburgse Vlaams parlementslid Lies Jans. (Belga/EE)