De Nieuw-Vlaamse Alliantie werd dinsdag aangeboden voor één euro, maar de prijs stond donderdagochtend al op 10 miljoen. De veiling zou nog enkele dagen duren, maar de aanbieder is blijkbaar geschrokken van de media-aandacht. "Deze aanbieding werd beëindigd door de verkoper omdat het object niet meer beschikbaar is," staat te lezen op de eBaypagina.

Brol
De productbeschrijving vermeldde dat de koper de N-VA op eBay gezet had omdat er deze week geen vuilnis werd opgehaald in de straat en hij niet wist hoe hij "deze brol" kon kwijt geraken. Hij hoopte dat hij iemand kan vinden die het object beter kon gebruiken. De verzending zou gratis zijn en de koper kon het na aankoop niet meer terugsturen.

Wafelijzer
Als toemaatje kreeg de koper er nog een nieuw wafelijzer bovenop. Uit de advertentie op eBay viel nog te leren dat de aanbieder in het verleden reeds oude munten, een Duitse vlag uit de Eerste Wereldoorlog en een gesigneerde foto van de bevelhebber van een Duitse onderzeeër heeft verkocht via de veilingssite tot grote tevredenheid van de kopers. (Belga/EE)

De Nieuw-Vlaamse Alliantie werd dinsdag aangeboden voor één euro, maar de prijs stond donderdagochtend al op 10 miljoen. De veiling zou nog enkele dagen duren, maar de aanbieder is blijkbaar geschrokken van de media-aandacht. "Deze aanbieding werd beëindigd door de verkoper omdat het object niet meer beschikbaar is," staat te lezen op de eBaypagina.Brol De productbeschrijving vermeldde dat de koper de N-VA op eBay gezet had omdat er deze week geen vuilnis werd opgehaald in de straat en hij niet wist hoe hij "deze brol" kon kwijt geraken. Hij hoopte dat hij iemand kan vinden die het object beter kon gebruiken. De verzending zou gratis zijn en de koper kon het na aankoop niet meer terugsturen. Wafelijzer Als toemaatje kreeg de koper er nog een nieuw wafelijzer bovenop. Uit de advertentie op eBay viel nog te leren dat de aanbieder in het verleden reeds oude munten, een Duitse vlag uit de Eerste Wereldoorlog en een gesigneerde foto van de bevelhebber van een Duitse onderzeeër heeft verkocht via de veilingssite tot grote tevredenheid van de kopers. (Belga/EE)