In "De afspraak" ging het over de dikwijls moeilijke relatie tussen homoseksualiteit en religie. Bart Schols vroeg op de man af hoe rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss zouden reageren als hun zoon een homo was. Op die vraag een antwoord geven, viel beiden heel moeilijk.

Zowel Malinski en Laytouss draaiden even rond de pot, maar schols hield zijn gasten goed bij de les.

Bekijk hier het fragment:

Verantwoordelijkheid godsdiensten

Het fragment is een deel van een gesprek naar aanleiding van de schietpartij in een homoclub in Orlando. Radiomaker Sven Pichal had in een videoboodschap de vertegenwoordigers van verschillende godsdiensten op hun verantwoordelijkheid gewezen. "De afspraak" vraagt aan rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss hoe zij omgaan met homoseksualiteit? Het volledige gesprek ziet u hieronder.

In "De afspraak" ging het over de dikwijls moeilijke relatie tussen homoseksualiteit en religie. Bart Schols vroeg op de man af hoe rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss zouden reageren als hun zoon een homo was. Op die vraag een antwoord geven, viel beiden heel moeilijk.Zowel Malinski en Laytouss draaiden even rond de pot, maar schols hield zijn gasten goed bij de les.Het fragment is een deel van een gesprek naar aanleiding van de schietpartij in een homoclub in Orlando. Radiomaker Sven Pichal had in een videoboodschap de vertegenwoordigers van verschillende godsdiensten op hun verantwoordelijkheid gewezen. "De afspraak" vraagt aan rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss hoe zij omgaan met homoseksualiteit? Het volledige gesprek ziet u hieronder.