Naima Zraidy, de moeder van de kleine Younes, is vrijdag vrijgelaten door de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) van Bergen. Haar man Mohamed Jratlou blijft in de cel.

De ouders van Younes worden verdacht van doodslag op hun vierjarig zoontje, die op 10 november 2009 in Komen dood werd gevonden in het water van de Leie. De kleuter was in de nacht van 25 op 26 oktober 2009 verdwenen.

De moeder werd door de KI vrijgelaten, maar blijft in beschuldiging. Voor de vader daarentegen was de kamer van inbeschuldigingstelling van mening dat er genoeg elementen zijn om hem in de cel te houden.

De raadkamer van Doornik had de vrijlating van de ouders eerder afgewezen met het argument dat ze een gevaar kunnen vormen.

Naima Zraidy, de moeder van de kleine Younes, is vrijdag vrijgelaten door de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) van Bergen. Haar man Mohamed Jratlou blijft in de cel.De ouders van Younes worden verdacht van doodslag op hun vierjarig zoontje, die op 10 november 2009 in Komen dood werd gevonden in het water van de Leie. De kleuter was in de nacht van 25 op 26 oktober 2009 verdwenen.De moeder werd door de KI vrijgelaten, maar blijft in beschuldiging. Voor de vader daarentegen was de kamer van inbeschuldigingstelling van mening dat er genoeg elementen zijn om hem in de cel te houden.De raadkamer van Doornik had de vrijlating van de ouders eerder afgewezen met het argument dat ze een gevaar kunnen vormen.