Michel Verschueren, de voormalige manager van Sporting Anderlecht, neemt op 25 mei deel aan de verkiezingen. De 82-jarige Mister Michel wordt lijstduwer op de Vlaams-Brabantse Kamerlijst van Open VLD, die wordt getrokken door staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block, schrijft Het Laatste Nieuws.

"Mijn broer is senator geweest voor de socialisten, maar ik ben een echte liberaal, altijd geweest". Pas nu heb ik de handen vrij om me te engageren, licht Verschueren zijn keuze toe. "Ik vind dat Open Vld sinds een jaar of twee sterk bezig is, met dank aan 'lady Gwendolyn'. Ik vraag niets liever dan mijn goede vriendin Maggie De Block te kunnen steunen. Het is een grote eer".

Zelf beschouwt Verschueren, die in Grimbergen woont, zijn kandidatuur als een statement. "Mensen worden veel te vroeg afgeschreven", luidt het. "Over drie weken word ik 83, maar ik voel me soms 38. Ik ben fit genoeg om drie maanden vol overtuiging campagne te voeren. Voor de liberalen, voor België en tegen de partij die dat mooie land wil splitsen". (Belga/TE)

Michel Verschueren, de voormalige manager van Sporting Anderlecht, neemt op 25 mei deel aan de verkiezingen. De 82-jarige Mister Michel wordt lijstduwer op de Vlaams-Brabantse Kamerlijst van Open VLD, die wordt getrokken door staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block, schrijft Het Laatste Nieuws. "Mijn broer is senator geweest voor de socialisten, maar ik ben een echte liberaal, altijd geweest". Pas nu heb ik de handen vrij om me te engageren, licht Verschueren zijn keuze toe. "Ik vind dat Open Vld sinds een jaar of twee sterk bezig is, met dank aan 'lady Gwendolyn'. Ik vraag niets liever dan mijn goede vriendin Maggie De Block te kunnen steunen. Het is een grote eer". Zelf beschouwt Verschueren, die in Grimbergen woont, zijn kandidatuur als een statement. "Mensen worden veel te vroeg afgeschreven", luidt het. "Over drie weken word ik 83, maar ik voel me soms 38. Ik ben fit genoeg om drie maanden vol overtuiging campagne te voeren. Voor de liberalen, voor België en tegen de partij die dat mooie land wil splitsen". (Belga/TE)