In een nieuw pakket dat maandagmiddag werd gevonden in de Heulebeek in Moorsele, bij Wevelgem, staken nog meer menselijke resten. Zaterdag al werd in de Heulebeek een afgezaagd dijbeen gevonden. Dat bevestigt het parket van Kortrijk. Volgens regionale zender Focus-WTV gaat het om een hoofd en de rest van een lichaam. Verder onderzoek moet uitwijzen of de resten van de vermiste Caroline Vincke zijn. De zoekactie gaat door.

Vermist
De 42-jarige Caroline Vincke verdween op 8 februari na een wandeling met haar hond. Aanvankelijk werd uitgegaan van een onrustwekkende verdwijning. Enkele dagen later werd echter de 10 jaar jongere vriend van de vrouw opgepakt op verdenking van moord.

Hij bekende de feiten, maar trok die verklaring later weer in. Hij beweerde dat hij onder druk werd gezet. Na een drietal weken te zijn opgesloten in de gevangenis van Brugge, werd hij op 1 maart vrijgelaten.

Sinds zaterdag in een parkvijver vlakbij een afgezaagd dijbeen is gevonden, zijn de zoekacties naar de vrouw geïntensifieerd. Maandag bouwde de Civiele Bescherming in de Heulebeek een dam en pompte water weg om het waterpeil te doen zakken. (Belga/KVDA)

In een nieuw pakket dat maandagmiddag werd gevonden in de Heulebeek in Moorsele, bij Wevelgem, staken nog meer menselijke resten. Zaterdag al werd in de Heulebeek een afgezaagd dijbeen gevonden. Dat bevestigt het parket van Kortrijk. Volgens regionale zender Focus-WTV gaat het om een hoofd en de rest van een lichaam. Verder onderzoek moet uitwijzen of de resten van de vermiste Caroline Vincke zijn. De zoekactie gaat door. Vermist De 42-jarige Caroline Vincke verdween op 8 februari na een wandeling met haar hond. Aanvankelijk werd uitgegaan van een onrustwekkende verdwijning. Enkele dagen later werd echter de 10 jaar jongere vriend van de vrouw opgepakt op verdenking van moord. Hij bekende de feiten, maar trok die verklaring later weer in. Hij beweerde dat hij onder druk werd gezet. Na een drietal weken te zijn opgesloten in de gevangenis van Brugge, werd hij op 1 maart vrijgelaten. Sinds zaterdag in een parkvijver vlakbij een afgezaagd dijbeen is gevonden, zijn de zoekacties naar de vrouw geïntensifieerd. Maandag bouwde de Civiele Bescherming in de Heulebeek een dam en pompte water weg om het waterpeil te doen zakken. (Belga/KVDA)