Speurders hebben op de plaats van de misdaad zoolafdrukken van Leopold Storme gevonden. Dat is donderdag gebleken tijdens het proces over de Marollenmoorden voor het Brusselse assisenhof.

Storme staat terecht op beschuldiging dat hij zijn ouders en zuster om het leven heeft gebracht in hun stoffenwinkel in de Brusselse Marollenwijk. Storme ontkent de moorden ten stelligste.

Tijdens haar verhoor voor het assisenhof verklaarde onderzoeksrechter Berta Bernardo-Mendez donderdag dat het laboratorium minder dan 24 uur na de ontdekking van de lijken het schoentype had geïdentificeerd waarvan de sporen werden aangetroffen nabij de lichamen.

De sporen van de zolen zijn afkomstig van een paar basketschoenen van Storme. Ze werden door zijn vriendinnetje op foto's herkend.

Volgens de onderzoeksrechter werd hij ook verraden door één van zijn gsm-nummers en door zijn bloed. Storme beweerde dat hij op 16 juni 2007, de dag van de feiten, niet in Brussel was, maar gsm-onderzoek toonde aan dat hij er wel degelijk was.

Voorts bleek uit dertien stalen van bloeddruppels die bij voorrang - binnen de 24 uur na de feiten - werden geanalyseerd dat het DNA van Storme in elf van de dertien stalen werd aangetroffen.

Speurders hebben op de plaats van de misdaad zoolafdrukken van Leopold Storme gevonden. Dat is donderdag gebleken tijdens het proces over de Marollenmoorden voor het Brusselse assisenhof.Storme staat terecht op beschuldiging dat hij zijn ouders en zuster om het leven heeft gebracht in hun stoffenwinkel in de Brusselse Marollenwijk. Storme ontkent de moorden ten stelligste. Tijdens haar verhoor voor het assisenhof verklaarde onderzoeksrechter Berta Bernardo-Mendez donderdag dat het laboratorium minder dan 24 uur na de ontdekking van de lijken het schoentype had geïdentificeerd waarvan de sporen werden aangetroffen nabij de lichamen. De sporen van de zolen zijn afkomstig van een paar basketschoenen van Storme. Ze werden door zijn vriendinnetje op foto's herkend.Volgens de onderzoeksrechter werd hij ook verraden door één van zijn gsm-nummers en door zijn bloed. Storme beweerde dat hij op 16 juni 2007, de dag van de feiten, niet in Brussel was, maar gsm-onderzoek toonde aan dat hij er wel degelijk was.Voorts bleek uit dertien stalen van bloeddruppels die bij voorrang - binnen de 24 uur na de feiten - werden geanalyseerd dat het DNA van Storme in elf van de dertien stalen werd aangetroffen.