Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Het is vijf voor twaalf, Sint-Truiden moet met de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 een vernieuwende ploeg kiezen. Het nieuwe bestuur moet resoluut de kant van zijn inwoners kiezen en niet deze van zijn eigen belangen.

Het asielcentrum heeft zijn maximale grenzen bereikt en mag niet meer uitbreiden. Dit is een enorme last die rust op de stad Sint-Truiden met alle ongemakken die er mee samenvallen. De stad Sint-Truiden moet terug een aangename winkelstad worden, voldoende diversiteit in aanbiedende winkels kan dit bevorderen.

Onze lokale economie met als voornaamste troef het bedrijvenpark "Brustem" dient beter gepromoot te worden en men moet de grote bedrijven vertrouwen schenken dat investeren in Sint-Truiden de moeite loont.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Winnaars? Wie kiest voor Sint-Truiden terug zijn bevoorrechte positie te geven in Limburg, een stad waar het heerlijk vertoeven en wonen is. Nief! kiest dan ook resoluut voor deze vernieuwing. De partijen die voor een gezond en financieel beleidkiezen en een economische vooruitgang met bijkomende arbeidsplaatsen.

Verliezers? Zij die deze huidige neerwaartse spiraal veroorzaakt hebben. Het oordeel ligt bij de kiezer die de huidige toestand meer dan beu is.

Wat is van belang in uw gemeente?

Een gezond en transparant financieel beleid. Nief! zal alles in het werk stellen om belastingverhoging te vermijden. Met de huidige en toekomstige begrotingen is er maar weinig ruimte om alle geplande monsterprojecten te realiseren, kleinschalige projecten zorgen reeds voor een positieve invloed. Ook mag de aandacht naar alle deelgemeenten niet vergeten worden. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?Het is vijf voor twaalf, Sint-Truiden moet met de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 een vernieuwende ploeg kiezen. Het nieuwe bestuur moet resoluut de kant van zijn inwoners kiezen en niet deze van zijn eigen belangen. Het asielcentrum heeft zijn maximale grenzen bereikt en mag niet meer uitbreiden. Dit is een enorme last die rust op de stad Sint-Truiden met alle ongemakken die er mee samenvallen. De stad Sint-Truiden moet terug een aangename winkelstad worden, voldoende diversiteit in aanbiedende winkels kan dit bevorderen. Onze lokale economie met als voornaamste troef het bedrijvenpark "Brustem" dient beter gepromoot te worden en men moet de grote bedrijven vertrouwen schenken dat investeren in Sint-Truiden de moeite loont. Wie worden de winnaars, wie de verliezers?Winnaars? Wie kiest voor Sint-Truiden terug zijn bevoorrechte positie te geven in Limburg, een stad waar het heerlijk vertoeven en wonen is. Nief! kiest dan ook resoluut voor deze vernieuwing. De partijen die voor een gezond en financieel beleidkiezen en een economische vooruitgang met bijkomende arbeidsplaatsen. Verliezers? Zij die deze huidige neerwaartse spiraal veroorzaakt hebben. Het oordeel ligt bij de kiezer die de huidige toestand meer dan beu is. Wat is van belang in uw gemeente?Een gezond en transparant financieel beleid. Nief! zal alles in het werk stellen om belastingverhoging te vermijden. Met de huidige en toekomstige begrotingen is er maar weinig ruimte om alle geplande monsterprojecten te realiseren, kleinschalige projecten zorgen reeds voor een positieve invloed. Ook mag de aandacht naar alle deelgemeenten niet vergeten worden. (SD)