De beelden dateren naar verluidt van oktober vorig jaar tijdens een fuif, nog voor Langlet lid was van Vlaams Belang. Voor de partij is echter een grens overschreden. Ze heeft Langlet uit haar functie als lokaal voorzitter gezet en om haar lidmaatschap af te nemen, zijn de statutaire procedures opgestart.

De Truiense staat op de tiende plaats voor de Vlaamse verkiezingen. Dat blijft zo. De kieswet maakt het onmogelijk haar nog van de lijst te schrappen. Volgens de procedure moest dat gisteren/donderdag gebeurd zijn.

De beelden dateren naar verluidt van oktober vorig jaar tijdens een fuif, nog voor Langlet lid was van Vlaams Belang. Voor de partij is echter een grens overschreden. Ze heeft Langlet uit haar functie als lokaal voorzitter gezet en om haar lidmaatschap af te nemen, zijn de statutaire procedures opgestart. De Truiense staat op de tiende plaats voor de Vlaamse verkiezingen. Dat blijft zo. De kieswet maakt het onmogelijk haar nog van de lijst te schrappen. Volgens de procedure moest dat gisteren/donderdag gebeurd zijn.