'We hebben het mandaat om de actie van 15 december op te schorten en te verplaatsen naar 2015 als er deze week een signaal komt vanuit de regering over een vermogenswinstbelasting', aldus Vercamst.

ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw zei pas ook al dat een vermogenswinstbelasting een eerste stap in de goede richting zou zijn.

Vercamst zegt dat de liberale vakbond alles in het werk wil stellen om rond de tafel te zitten en een rechtvaardige oplossing uit te werken, 'waarbij alle categorieën evenredig bijdragen'. (Belga/MI)

'We hebben het mandaat om de actie van 15 december op te schorten en te verplaatsen naar 2015 als er deze week een signaal komt vanuit de regering over een vermogenswinstbelasting', aldus Vercamst. ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw zei pas ook al dat een vermogenswinstbelasting een eerste stap in de goede richting zou zijn. Vercamst zegt dat de liberale vakbond alles in het werk wil stellen om rond de tafel te zitten en een rechtvaardige oplossing uit te werken, 'waarbij alle categorieën evenredig bijdragen'. (Belga/MI)