CD&V-boegbeeld Kris Peeters is zondagochtend omstreeks 9u gaan stemmen in Ruisbroek, een deelgemeente van zijn woonbasis Puurs.

Peeters gaat de verkiezing vol vertrouwen tegemoet. "De zon schijnt, iedereen is opgewekt. We gaan los over de twintig procent. Wacht tot vanavond, dan zullen we zien wat de uitslag is", stelde hij.

Kris Peeters: "Ik heb er het volste vertrouwen in"

"Ik heb er het volste vertrouwen in. We hebben hard gewerkt. De campagne is verlopen zoals ze volgens ons moest verlopen. Natuurlijk was er wel het spijtige, onverwachte overlijden van Jean-Luc Dehaene, maar iedereen heeft alles gegeven."

Peeters hoopte dat met het goede weer iedereen "een gezonde stem" kan uitbrengen. De minister-president, die kandidaat is voor de Vlaamse CD&V-lijst in Antwerpen en die graag zijn derde termijn als minister-president zou aanvatten, gaat in afwachting van de resultaten traditiegetrouw nog een sportieve activiteit uitoefenen, "waarschijnlijk wat fietsen".Belga/MI)

CD&V-boegbeeld Kris Peeters is zondagochtend omstreeks 9u gaan stemmen in Ruisbroek, een deelgemeente van zijn woonbasis Puurs. Peeters gaat de verkiezing vol vertrouwen tegemoet. "De zon schijnt, iedereen is opgewekt. We gaan los over de twintig procent. Wacht tot vanavond, dan zullen we zien wat de uitslag is", stelde hij. Kris Peeters: "Ik heb er het volste vertrouwen in""Ik heb er het volste vertrouwen in. We hebben hard gewerkt. De campagne is verlopen zoals ze volgens ons moest verlopen. Natuurlijk was er wel het spijtige, onverwachte overlijden van Jean-Luc Dehaene, maar iedereen heeft alles gegeven." Peeters hoopte dat met het goede weer iedereen "een gezonde stem" kan uitbrengen. De minister-president, die kandidaat is voor de Vlaamse CD&V-lijst in Antwerpen en die graag zijn derde termijn als minister-president zou aanvatten, gaat in afwachting van de resultaten traditiegetrouw nog een sportieve activiteit uitoefenen, "waarschijnlijk wat fietsen".Belga/MI)