Over zijn vertrek zegt voormalig hoofdredacteur Kris Hoflack: "Ik vertrek niet ontgoocheld en ga weg in overleg en goede verstandhouding met de directie. De duiding bloeit en het is altijd goed op een hoogtepunt te vertrekken. Dit huis heeft me vele kansen gegeven waar ik zeer dankbaar voor ben."

Hofflack begon zijn carrière bij de openbare omroep als hoofdredacteur van het politieke programma Villa Politica. In 2003 tot hoofdredacteur duiding benoemd, was hij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor alle politieke en duidingsprogramma's, zowel op de radio als op tv. Ook de verkiezingsuitzendingen waren zijn domein.

Hoflack was een van de kandidaten voor het algemeen hoofdredacteurschap, dat vorige week naar Luc Rademakers ging, schrijft De Standaard op haar website. (SD)

Over zijn vertrek zegt voormalig hoofdredacteur Kris Hoflack: "Ik vertrek niet ontgoocheld en ga weg in overleg en goede verstandhouding met de directie. De duiding bloeit en het is altijd goed op een hoogtepunt te vertrekken. Dit huis heeft me vele kansen gegeven waar ik zeer dankbaar voor ben."Hofflack begon zijn carrière bij de openbare omroep als hoofdredacteur van het politieke programma Villa Politica. In 2003 tot hoofdredacteur duiding benoemd, was hij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor alle politieke en duidingsprogramma's, zowel op de radio als op tv. Ook de verkiezingsuitzendingen waren zijn domein. Hoflack was een van de kandidaten voor het algemeen hoofdredacteurschap, dat vorige week naar Luc Rademakers ging, schrijft De Standaard op haar website. (SD)