De koning heeft donderdagnamiddag en -avond achtereenvolgens N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo ontvangen op het paleis in Laken. De onderhandelingen worden vrijdag voortgezet.

Dat laat het paleis weten, zonder verdere details te geven.

Even voor 21 uur kwam de mededeling dat Di Rupo in de vooravond ontvangen was door de vorst. De PS-voorzitter had rond 18.30 uur zijn opwachting gemaakt in Laken. Voor Di Rupo was De Wever op audiëntie bij de koning. Hij werd om 16.30 uur verwacht en verliet het paleis rond 18.20 uur.

Koninklijk bemiddelaar Wouter Beke (CD&V) overhandigde eerder donderdag zijn eindverslag aan de vorst en bood zijn ontslag aan. De koning houdt zijn beslissing in beraad. (Belga/KVDA)

De koning heeft donderdagnamiddag en -avond achtereenvolgens N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo ontvangen op het paleis in Laken. De onderhandelingen worden vrijdag voortgezet. Dat laat het paleis weten, zonder verdere details te geven. Even voor 21 uur kwam de mededeling dat Di Rupo in de vooravond ontvangen was door de vorst. De PS-voorzitter had rond 18.30 uur zijn opwachting gemaakt in Laken. Voor Di Rupo was De Wever op audiëntie bij de koning. Hij werd om 16.30 uur verwacht en verliet het paleis rond 18.20 uur. Koninklijk bemiddelaar Wouter Beke (CD&V) overhandigde eerder donderdag zijn eindverslag aan de vorst en bood zijn ontslag aan. De koning houdt zijn beslissing in beraad. (Belga/KVDA)