Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke heeft zijn eindverslag aan de koning voorgelegd en daarbij gevraagd ontheven te worden van zijn opdracht. De koning houdt die beslissing in beraad gedurende een periode waarin de vorst raadplegingen zal houden. Dat meldt het paleis donderdagnamiddag.

"De Koninklijke onderhandelaar heeft zijn eindverslag aan de koning voorgelegd en heeft gevraagd van zijn opdracht te worden ontlast. De koning houdt zijn beslissing in beraad gedurende de periode van zijn raadplegingen", luidt het in de mededeling.

De koning kan niet onmiddellijk een nieuwe onderhandelaar of een formateur aanduiden omdat toponderhandelaars Bart De Wever en Elio Di Rupo het niet eens raken.

Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke heeft zijn eindverslag aan de koning voorgelegd en daarbij gevraagd ontheven te worden van zijn opdracht. De koning houdt die beslissing in beraad gedurende een periode waarin de vorst raadplegingen zal houden. Dat meldt het paleis donderdagnamiddag. "De Koninklijke onderhandelaar heeft zijn eindverslag aan de koning voorgelegd en heeft gevraagd van zijn opdracht te worden ontlast. De koning houdt zijn beslissing in beraad gedurende de periode van zijn raadplegingen", luidt het in de mededeling. De koning kan niet onmiddellijk een nieuwe onderhandelaar of een formateur aanduiden omdat toponderhandelaars Bart De Wever en Elio Di Rupo het niet eens raken.