Vanaf de herfst verfraaien koning Filip en koningin Mathilde de muren van publieke gebouwen.

De reeks van vijf foto's werd gemaakt op het kasteel van Laken, door Marie-Jo Lafontaine en Marina Cox. Ze tonen de koning in zijn uniform van viersterrengeneraal en de koningin in een lang blauw avondkleed. Beiden dragen de paarse sjerp. De achtergrond verraadt een typisch Belgische mistige dag.

De portretten zijn bedoeld voor publieke gebouwen en zullen komende herfst in serie worden geproduceerd. De overheden en het publiek zullen dan ook informatie krijgen hoe ze de foto's kunnen bekomen. (Belga/AVE)

Vanaf de herfst verfraaien koning Filip en koningin Mathilde de muren van publieke gebouwen. De reeks van vijf foto's werd gemaakt op het kasteel van Laken, door Marie-Jo Lafontaine en Marina Cox. Ze tonen de koning in zijn uniform van viersterrengeneraal en de koningin in een lang blauw avondkleed. Beiden dragen de paarse sjerp. De achtergrond verraadt een typisch Belgische mistige dag. De portretten zijn bedoeld voor publieke gebouwen en zullen komende herfst in serie worden geproduceerd. De overheden en het publiek zullen dan ook informatie krijgen hoe ze de foto's kunnen bekomen. (Belga/AVE)