Koning Albert II moet voor de rechtbank verschijnen om zich te verantwoorden in de zaak rond zijn vermeende vaderschap van Delphine Boël. De hoorzitting staat gepland op 21 februari. Naast Koning Albert worden ook Delphine Boël en haar pleegvader Jacques Boël verwacht.

De kans is klein dat Albert persoonlijk in de rechtbank verschijnt. Hij heeft het vaderschap altijd ontkend, en mag in principe verstek geven als daar een 'legitiem excuus' voor is. Maar zijn afwezigheid zou dan weer geen invloed hebben op de procedure.

(SK)

Koning Albert II moet voor de rechtbank verschijnen om zich te verantwoorden in de zaak rond zijn vermeende vaderschap van Delphine Boël. De hoorzitting staat gepland op 21 februari. Naast Koning Albert worden ook Delphine Boël en haar pleegvader Jacques Boël verwacht.De kans is klein dat Albert persoonlijk in de rechtbank verschijnt. Hij heeft het vaderschap altijd ontkend, en mag in principe verstek geven als daar een 'legitiem excuus' voor is. Maar zijn afwezigheid zou dan weer geen invloed hebben op de procedure.(SK)