Net als zovele andere nieuwssites, biedt Knack.be zijn bezoekers de mogelijkheid om te reageren op artikels en om met elkaar in discussie te treden via een forum.

Tussen deze inzendingen zitten vaak ongepaste reacties. We zijn er ons van bewust dat deze reacties het niveau van de website naar beneden halen en dat u als bezoeker beter verdient.

Daarom voert Knack een nultolerantie in tegen ongepaste reacties. Gebruikers die een ongepaste reactie plaatsen, worden onmiddellijk gebannen, zonder waarschuwing en zonder uitleg. Zij krijgen geen toegang meer tot de reactiemodules. Over het schrappen van accounts wordt niet gecommuniceerd.

De regels inzake deelname aan discussiegroepen vindt u in hoofdstuk 6 van de disclaimer en privacy pagina van deze website.

Ongepaste reacties zijn in ieder geval inzendingen die andere mensen kunnen kwetsen. Het gaat onder meer om schuttingstaal, scheldpartijen, beledigingen en reacties die de spot drijven met andermans godsdienst, ras of integriteit. Evenmin aanvaardbaar zijn reacties die niet passen in wat algemeen als wellevend wordt beschouwd.

Dat betekent niet dat u zich niet langer kritisch mag uitlaten over de inhoud van artikels op deze website. Wij willen al onze bezoekers juist aanmoedigen om kritisch te reageren, maar we vragen met aandrang om uw kritiek te uiten met respect voor de regels en binnen de grenzen van de wellevendheid.

U kan een ongepaste reactie melden door te klikken op de daarvoor bestemde link onderaan elke reactie. Ongepaste tussenkomsten op het forum kunnen gemeld via het e-mail adres webmaster@knack.be. De redactie oordeelt autonoom over de wenselijkheid om een gebruiker te schrappen.

Wij zijn er ons van bewust dat deze politiek op korte termijn een negatieve impact kan hebben op onze bezoekerscijfers. We ondernemen deze actie om de kwaliteit van onze website te verbeteren en hebben er vertrouwen in dat we daardoor een groter publiek kunnen aanspreken.

Knack.be

Net als zovele andere nieuwssites, biedt Knack.be zijn bezoekers de mogelijkheid om te reageren op artikels en om met elkaar in discussie te treden via een forum. Tussen deze inzendingen zitten vaak ongepaste reacties. We zijn er ons van bewust dat deze reacties het niveau van de website naar beneden halen en dat u als bezoeker beter verdient. Daarom voert Knack een nultolerantie in tegen ongepaste reacties. Gebruikers die een ongepaste reactie plaatsen, worden onmiddellijk gebannen, zonder waarschuwing en zonder uitleg. Zij krijgen geen toegang meer tot de reactiemodules. Over het schrappen van accounts wordt niet gecommuniceerd. De regels inzake deelname aan discussiegroepen vindt u in hoofdstuk 6 van de disclaimer en privacy pagina van deze website. Ongepaste reacties zijn in ieder geval inzendingen die andere mensen kunnen kwetsen. Het gaat onder meer om schuttingstaal, scheldpartijen, beledigingen en reacties die de spot drijven met andermans godsdienst, ras of integriteit. Evenmin aanvaardbaar zijn reacties die niet passen in wat algemeen als wellevend wordt beschouwd. Dat betekent niet dat u zich niet langer kritisch mag uitlaten over de inhoud van artikels op deze website. Wij willen al onze bezoekers juist aanmoedigen om kritisch te reageren, maar we vragen met aandrang om uw kritiek te uiten met respect voor de regels en binnen de grenzen van de wellevendheid. U kan een ongepaste reactie melden door te klikken op de daarvoor bestemde link onderaan elke reactie. Ongepaste tussenkomsten op het forum kunnen gemeld via het e-mail adres webmaster@knack.be. De redactie oordeelt autonoom over de wenselijkheid om een gebruiker te schrappen. Wij zijn er ons van bewust dat deze politiek op korte termijn een negatieve impact kan hebben op onze bezoekerscijfers. We ondernemen deze actie om de kwaliteit van onze website te verbeteren en hebben er vertrouwen in dat we daardoor een groter publiek kunnen aanspreken. Knack.be