Op de A12 nabij de afrit Boom, net na de Rupeltunnel, heeft zich donderdag in de vooravond een kettingbotsing voorgedaan. Er waren acht auto's betrokken bij het ongeval. Volgens de politie viel er slechts één lichtgewonde.

Door het ongeval was het aanschuiven richting Antwerpen. Er was slechts één rijstrook vrij en vanaf Willebroek moest men fiilerijden. Vier auto's moesten getakeld worden.

Bestuurders kregen de raad om de A12 in Willebroek-Zuid te verlaten om dan via de N16 naar Mechelen-Noord te rijden. Vandaar kan men via de E19 naar Antwerpen rijden.

Op de A12 nabij de afrit Boom, net na de Rupeltunnel, heeft zich donderdag in de vooravond een kettingbotsing voorgedaan. Er waren acht auto's betrokken bij het ongeval. Volgens de politie viel er slechts één lichtgewonde.Door het ongeval was het aanschuiven richting Antwerpen. Er was slechts één rijstrook vrij en vanaf Willebroek moest men fiilerijden. Vier auto's moesten getakeld worden. Bestuurders kregen de raad om de A12 in Willebroek-Zuid te verlaten om dan via de N16 naar Mechelen-Noord te rijden. Vandaar kan men via de E19 naar Antwerpen rijden.