Hoofdredacteur Karl van den Broeck verlaat Knack. De samenwerking werd in onderling overleg beëindigd. Knack-directeur Rik Van Cauwelaert wordt directeur Strategie voor de redacties van de magazines van Roularta Media Group in België. De taak van Van den Broeck wordt tijdelijk overgenomen door Hubert Van Humbeeck, die eerder al de Knackredactie leidde. Het is de bedoeling om binnen enkele weken een definitieve opvolger voor te stellen, deelde CEO Rik De Nolf van Roularta mee.

Vernieuwing

Het vertrek van de hoofdredacteur is een gevolg van het opstarten van een nieuwe organisatie bij Roularta. De Nolf: "Het initiatief moet zorgen voor vernieuwing". Daarbij zal in de eerste plaats meer aandacht besteed worden aan de nieuwe media.

In het kader van die operatie wordt Van Cauwelaert directeur Strategie voor de redacties van de magazines van Roularta in België. In die nieuwe functie zal hij onder meer instaan voor de multimediale strategie van de verschillende magazines.

Van Cauwelaert blijft ook politiek commentator van Knack. (Knack)

Hoofdredacteur Karl van den Broeck verlaat Knack. De samenwerking werd in onderling overleg beëindigd. Knack-directeur Rik Van Cauwelaert wordt directeur Strategie voor de redacties van de magazines van Roularta Media Group in België. De taak van Van den Broeck wordt tijdelijk overgenomen door Hubert Van Humbeeck, die eerder al de Knackredactie leidde. Het is de bedoeling om binnen enkele weken een definitieve opvolger voor te stellen, deelde CEO Rik De Nolf van Roularta mee. Vernieuwing Het vertrek van de hoofdredacteur is een gevolg van het opstarten van een nieuwe organisatie bij Roularta. De Nolf: "Het initiatief moet zorgen voor vernieuwing". Daarbij zal in de eerste plaats meer aandacht besteed worden aan de nieuwe media. In het kader van die operatie wordt Van Cauwelaert directeur Strategie voor de redacties van de magazines van Roularta in België. In die nieuwe functie zal hij onder meer instaan voor de multimediale strategie van de verschillende magazines. Van Cauwelaert blijft ook politiek commentator van Knack. (Knack)