Na de raadkamer heeft nu ook de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) in Antwerpen beslist om juf Magalie buiten vervolging te stellen voor het vermeend seksueel misbruik van enkele kleuters van 'De Blokkendoos' op het Antwerpse Kiel. De juf zal dus niet voor de correctionele rechtbank moeten verschijnen.

De raadkamer had Magalie in maart vorig jaar al buiten vervolging gesteld. Enkele ouders waren tegen die beslissing in beroep gegaan, waardoor het nu aan de KI was om de knoop door te hakken. Het parket-generaal had de buitenvervolgingstelling gevorderd.

Na de raadkamer heeft nu ook de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) in Antwerpen beslist om juf Magalie buiten vervolging te stellen voor het vermeend seksueel misbruik van enkele kleuters van 'De Blokkendoos' op het Antwerpse Kiel. De juf zal dus niet voor de correctionele rechtbank moeten verschijnen.De raadkamer had Magalie in maart vorig jaar al buiten vervolging gesteld. Enkele ouders waren tegen die beslissing in beroep gegaan, waardoor het nu aan de KI was om de knoop door te hakken. Het parket-generaal had de buitenvervolgingstelling gevorderd.