JEROOM, de populaire cartoonist van Humo en verloofd met ex-atlete Elodie Ouédraogo, laat zich horen in de discussie rond de racistische graffiti op de gevel van VRT-journalist Peter Verlinden. Hij doet dat zoals te verwachten valt met humor.

Op Twitter deelt hij een bewerkte foto van zijn gevel, met daarop een naambordje waarop 'Neger' staat. 'Wij zijn het vandalisme een stapje voor bij ons thuis hier. #LoudAndProud'

'VRT-jorunalist roept N-VA op racisme te veroordelen'

Op de gevel van Peter Verlinden, die met een Afrikaanse vrouw is getrouwd en met haar een dochter heeft, werd afgelopen week 'Negers' gekalkt. Verlinden schreef daarop een column, waarin hij politici in het algemeen en N-VA - als grootste Vlaamse partij en slokkop van zowel kiezers als mandatarissen van het Vlaams Belang - oproept om racisme sterk te veroordelen.

JEROOM, de populaire cartoonist van Humo en verloofd met ex-atlete Elodie Ouédraogo, laat zich horen in de discussie rond de racistische graffiti op de gevel van VRT-journalist Peter Verlinden. Hij doet dat zoals te verwachten valt met humor.Op Twitter deelt hij een bewerkte foto van zijn gevel, met daarop een naambordje waarop 'Neger' staat. 'Wij zijn het vandalisme een stapje voor bij ons thuis hier. #LoudAndProud' Op de gevel van Peter Verlinden, die met een Afrikaanse vrouw is getrouwd en met haar een dochter heeft, werd afgelopen week 'Negers' gekalkt. Verlinden schreef daarop een column, waarin hij politici in het algemeen en N-VA - als grootste Vlaamse partij en slokkop van zowel kiezers als mandatarissen van het Vlaams Belang - oproept om racisme sterk te veroordelen.