In zijn nieuwe functie moet Cornillie zorgen voor de inhoudelijke ondersteuning en versterking van de kandidaten bij de volgende stembusslagen en van de nieuwkomers.

De 39-jarige Cornillie stond al enkele jaren aan het hoofd van de studiedienst. 'Om met de best mogelijke ploeg naar 2018 en 2019 te trekken, heb ik gevraagd aan Jan Cornillie om politiek directeur te worden', aldus Crombez. Bedoeling is van daaruit 'de vernieuwing door te trekken naar onze ideeën en onze mensen'.

Zijn taak binnen de studiedienst wordt overgenomen door Thijs Verbeurgt. De 33-jarige Verbeurgt was beleidsadviseur aan de UGent en specialist onderwijs van sp.a.

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

In zijn nieuwe functie moet Cornillie zorgen voor de inhoudelijke ondersteuning en versterking van de kandidaten bij de volgende stembusslagen en van de nieuwkomers.De 39-jarige Cornillie stond al enkele jaren aan het hoofd van de studiedienst. 'Om met de best mogelijke ploeg naar 2018 en 2019 te trekken, heb ik gevraagd aan Jan Cornillie om politiek directeur te worden', aldus Crombez. Bedoeling is van daaruit 'de vernieuwing door te trekken naar onze ideeën en onze mensen'.Zijn taak binnen de studiedienst wordt overgenomen door Thijs Verbeurgt. De 33-jarige Verbeurgt was beleidsadviseur aan de UGent en specialist onderwijs van sp.a.