Het bureau van Audenaert in de gebouwen van de Brusselse federale recherche werd discreet doorzocht en verzegeld. Tegelijkertijd was er een huiszoeking in Audernaerts appartement in Knokke.

'Geen idee'
Audenaert zelf bevond zich in het buitenland. "Ik heb er echt geen idee van wat ze zoeken", zei hij aan Het Nieuwsblad en De Standaard.

Het parket van Dendermonde wou geen commentaar kwijt over de reden van de huiszoekingen. Volgens de kranten passen ze in een gerechtelijk onderzoek naar onwettig gebruik van politiegegevens en de relatie van Audenaert met een zakenman uit Waasmunster. Het onderzoek loopt al meer dan een jaar. (Belga/TV)

Het bureau van Audenaert in de gebouwen van de Brusselse federale recherche werd discreet doorzocht en verzegeld. Tegelijkertijd was er een huiszoeking in Audernaerts appartement in Knokke.'Geen idee' Audenaert zelf bevond zich in het buitenland. "Ik heb er echt geen idee van wat ze zoeken", zei hij aan Het Nieuwsblad en De Standaard. Het parket van Dendermonde wou geen commentaar kwijt over de reden van de huiszoekingen. Volgens de kranten passen ze in een gerechtelijk onderzoek naar onwettig gebruik van politiegegevens en de relatie van Audenaert met een zakenman uit Waasmunster. Het onderzoek loopt al meer dan een jaar. (Belga/TV)