De hoofdverdachte van de groepsverkrachting van een studente in India die in december het land op zijn kop zette, heeft zelfmoord gepleegd in de gevangenis. Dat heeft een verantwoordelijke van de instelling gezegd. De man had zichzelf opgehangen in zijn cel, schrijven Indiase media.

"Ja, hij is dood", verklaarde een verantwoordelijke van de Tihar-gevangenis in New Delhi, over Ram Singh. Hij werd beschouwd als de leider van de zeskoppige groep, onder wie een minderjarige, die wordt beschuldigd van de brutale verkrachting van de jonge vrouw. De 23-jarige studente geneeskunde bezweek twee weken later in Singapore aan haar verwondingen. (Belga/EE)

De hoofdverdachte van de groepsverkrachting van een studente in India die in december het land op zijn kop zette, heeft zelfmoord gepleegd in de gevangenis. Dat heeft een verantwoordelijke van de instelling gezegd. De man had zichzelf opgehangen in zijn cel, schrijven Indiase media. "Ja, hij is dood", verklaarde een verantwoordelijke van de Tihar-gevangenis in New Delhi, over Ram Singh. Hij werd beschouwd als de leider van de zeskoppige groep, onder wie een minderjarige, die wordt beschuldigd van de brutale verkrachting van de jonge vrouw. De 23-jarige studente geneeskunde bezweek twee weken later in Singapore aan haar verwondingen. (Belga/EE)