Een aantal werkgroepen zetten hun werkzaamheden de komendedagen wel verder.

Beke wou donderdag samen met de verkiezingsoverwinnaars een nieuwe stand van zaken opmaken. Om verschillende redenen, onder meer het overlijden van zijn grootmoeder en de afwezigheid van een aantal medewerkers, heeft de koninklijke onderhandelaar nu beslist om die vergadering af te blazen.

Een nieuwe datum voor een bijeenkomst met Di Rupo en De Wever is nog niet vastgelegd.

De werkgroepen die zich buigen over de financieringswet, het gezondheidszorgbeleid en Brussel kwamen woensdag wel samen. Zij zullen donderdag en vrijdag verder werken, klinkt het in de omgeving van Beke. (Belga)

Een aantal werkgroepen zetten hun werkzaamheden de komendedagen wel verder.Beke wou donderdag samen met de verkiezingsoverwinnaars een nieuwe stand van zaken opmaken. Om verschillende redenen, onder meer het overlijden van zijn grootmoeder en de afwezigheid van een aantal medewerkers, heeft de koninklijke onderhandelaar nu beslist om die vergadering af te blazen. Een nieuwe datum voor een bijeenkomst met Di Rupo en De Wever is nog niet vastgelegd. De werkgroepen die zich buigen over de financieringswet, het gezondheidszorgbeleid en Brussel kwamen woensdag wel samen. Zij zullen donderdag en vrijdag verder werken, klinkt het in de omgeving van Beke. (Belga)