Wellicht vindt het gesprek tussen Beke en De Wever volgende week plaats, zo werd vrijdagnamiddag vernomen in de omgeving van de CD&V-voorzitter.

Beke had donderdag een onderhoud met PS-voorzitter Elio Di Rupo en een kort(er) gesprek met De Wever. Vrijdag zou dan een langere ontmoeting met de N-VA-voorzitter plaatsvinden, maar agendaproblemen gooiden dus roet in het eten.

Dit weekend is Beke alvast van plan aan de conclusies van zijn opdracht te schrijven. Verwacht wordt dat die opdracht binnenkort zal aflopen. Donderdag waren tussen het trio alvast nog geen concrete afspraken over het beëindigen gemaakt. (Belga)

Wellicht vindt het gesprek tussen Beke en De Wever volgende week plaats, zo werd vrijdagnamiddag vernomen in de omgeving van de CD&V-voorzitter. Beke had donderdag een onderhoud met PS-voorzitter Elio Di Rupo en een kort(er) gesprek met De Wever. Vrijdag zou dan een langere ontmoeting met de N-VA-voorzitter plaatsvinden, maar agendaproblemen gooiden dus roet in het eten. Dit weekend is Beke alvast van plan aan de conclusies van zijn opdracht te schrijven. Verwacht wordt dat die opdracht binnenkort zal aflopen. Donderdag waren tussen het trio alvast nog geen concrete afspraken over het beëindigen gemaakt. (Belga)