Het stadsbestuur heeft contact opgenomen met het Agentschap Zorg en Gezondheid en OVAM, die erkennen dat de waarden weliswaar verhoogd zijn, maar geen reden geven tot ongerustheid. Buurtbewoners wordt gevraagd om geen grondwater te gebruiken behalve om bijvoorbeeld de auto te wassen, de oprit af te spuiten of de wc door te spoelen.

Kinderen jonger dan 12 jaar, personen met een verzwakt immuunsysteem, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of zwanger willen worden krijgen het advies geen eigen groenten, fruit, kleinvee of eieren te consumeren.

Het stadsbestuur heeft contact opgenomen met het Agentschap Zorg en Gezondheid en OVAM, die erkennen dat de waarden weliswaar verhoogd zijn, maar geen reden geven tot ongerustheid. Buurtbewoners wordt gevraagd om geen grondwater te gebruiken behalve om bijvoorbeeld de auto te wassen, de oprit af te spuiten of de wc door te spoelen.Kinderen jonger dan 12 jaar, personen met een verzwakt immuunsysteem, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of zwanger willen worden krijgen het advies geen eigen groenten, fruit, kleinvee of eieren te consumeren.