De Winter kondigde dat aan in De Zevende Dag.

Lijsttrekker

Dewinter is net als uittredend burgermeester Patrick Janssens en N-VA-voorzitter Bart De Wever lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Janssens trekt de SP.A-CD&V-lijst.

Dat De Wever niet met Vlaams Belang een coalitie wil sluiten in Antwerpen omdat de harde lijn van Dewinter het heeft gehaald, is volgens Filip Dewinter "gemakkelijk" en een poging om de Vlaams Belangkiezer te charmeren. "Filip Dewinter is zo de stok om de hond te kunnen slaan", aldus nog het Vlaams Belangkopstuk. (Belga/KVDA)

De Winter kondigde dat aan in De Zevende Dag. Lijsttrekker Dewinter is net als uittredend burgermeester Patrick Janssens en N-VA-voorzitter Bart De Wever lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Janssens trekt de SP.A-CD&V-lijst. Dat De Wever niet met Vlaams Belang een coalitie wil sluiten in Antwerpen omdat de harde lijn van Dewinter het heeft gehaald, is volgens Filip Dewinter "gemakkelijk" en een poging om de Vlaams Belangkiezer te charmeren. "Filip Dewinter is zo de stok om de hond te kunnen slaan", aldus nog het Vlaams Belangkopstuk. (Belga/KVDA)